Banaan- en chocoladewafels met pindakaas

Eiwitrijke wafels met banaan en chocolade. Pindakaas en banaan als heerlijke toppings.
10 minuten voorbereidingstijd | 20 minuten kooktijd | 4 porties

Banaan en chocolade wafels Melkunie PROTEIN
Standard image

ingrediënten:

  • 250g bloem
  • ½ tl zout
  • 4 tl bakpoeder
  • 1 rijpe banaan, geprakt
  • 2 eieren
  • 50g gesmolten boter
  • 350ml Melkunie PROTEIN Chocolade Milk Drink 1L
  • 1 el pure chocoladechips
  • Pindakaas, plakjes banaan en chocoladechips om te garneren

Bereidingswijze:

  1. Meng in een kom de droge ingrediënten: bloem, zout en bakpoeder.
  2. Meng de eieren, banaan en Melkunie PROTEIN Chocolade Milk Drink in een maatbeker.
  3. Voeg geleidelijk de natte ingrediënten toe de aan de droge ingrediënten en meng tot ze net zijn opgenomen.
  4. Schep de chocoladechips en gesmolten boter erdoorheen - laat het mengsel rusten.
  5. Verwarm het wafelijzer voor.
  6. Schep het mengsel in het wafelijzer en bak tot de wafels gaar en knapperig zijn - houd de gebakken wafels warm tot ze klaar zijn om te serveren.
  7. Om te serveren, leg de plakjes banaan erop, besprenkel met verwarmde pindakaas en voeg een paar chocoladechips toe.

Tip: wil je een zoetere wafel? Voeg dan twee bananen toe aan het beslag.