Overnight Oats met Sticky Toffee

Chocolade overnight oats met sticky dadel caramelsaus.
20 minuten voorbereidingstijd | 2 porties

Sticky toffee overnight oats Melkunie PROTEIN
Standard image

ingrediënten:

  • 350 ml Melkunie PROTEIN Chocolade Milk Drink 1L
  • 10 dadels (zonder pit)
  • Snufje zout
  • 120 g havermout
  • 2 eetlepels chiazaadjes
  • 2 eetlepels gehakte pecannoten
  • Frambozen
  • Blauwe bessen

bereidingswijze:

  1. Week de (ontpitte) dadels 10 minuten in heet water.
  2. Pureer met een staafmixer de dadels met 50 ml Melkunie PROTEIN Chocolade Milk Drink en een snufje zout om de dadel caramelsaus te maken. Als het te dik is, voeg dan een extra scheutje Chocolade Milk Drink toe
  3. Meng de havermout, chiazaadjes en overgebleven Melkunie PROTEIN Chocolade Drink samen.
  4. Verdeel het haver mengsel over twee potten en top af met de dadelsaus.
  5. Zet de overnight oats voor een nacht in de koelkast.
  6. Wanneer je er klaar voor bent om van de overnight oats te genieten, garneer deze dan met frambozen, blauwe bessen en gehakte pecannoten.


Tip: Maak een grote hoeveelheid van de dadelsaus en bewaar deze in de koelkast tot een week.